Wonderfestival

Antwerpen bruist dit weekend. Het Eilandje hangt naar goede jaarlijkse gewoonte de vuile was buiten, en Linker Oever houdt het kortgero(c)kt op het Wonderfestival. Een overkill aan monotome beats en jonkies met een hartslag van 180, of een shot gierende gitaren dat zich aandient als een schop in de onderbuik. De keuze is vlug gemaakt wat ons betreft. Al is het maar omdat Wonderfestival aan zijn proefstuk toe is. Deze Zeveraar laat het zich de komende twee dagen welgevallen. Het verslag lees je dit weekend op Antwerpen Apart, tot nader order hét onafhankelijk persagentschap voor Antwerpen.

Update: Wonderfestival 2005 bleek allesbehalve een godsgeschenk, eerder dé flop van de festivalzomer. Het publiek stuurde massaal zijn kat, net zoals de artiesten die eieren voor hun geld kozen. Lees het excuus van Millionaire, Vive La Fête, en 'T Hof van Commerce.
Organisator Carim Bouzian in Gazet van Antwerpen:
"We beseffen maar al te goed dat we het publiek in de kou hebben laten staan. En we gaan proberen om iedereen die zijn geld terugeist, schadeloos te stellen."