Kiss-kist binnenkort ook in Vlaamse grond


Het kon niet langer uitblijven. Ook Vlaanderen heeft nu zijn eigen dorpsgek die droomt van een begrafenis in de exclusieve Kiss-kist, weet GVA ons te melden. Aanleiding is de dood van Damageplan-gitarist Darrel Abbott, een Kiss-fan tot in de kist. Dat laatste mag je ook letterlijk nemen, want Abbott zag zijn laatste wens in vervulling gaan toen zijn grote helden van de popgroep Kiss -ongekroonde koningen in de merchandising- hun speciale 'Kiss-Kasket' schonken aan zijn familie.
De 34-jarige Johan Ramaekers uit het Limburgse Maasmechelen, Vlaanderen's fanatiekste Kiss-volgeling, zet zijn eindejaarspremie alvast opzij;

"Ik ben er al een tijdje naar op zoek. Als ik sterf, wil ik ook in zo'n kist liggen. Maar die kost een hoop geld (een goeie 5000 euro!) en dan heb ik het nog niet gehad over de extra kosten om ze te laten overvliegen vanuit de States. Trouwens, wist je dat je die kist ook tijdens je leven kan gebruiken? Ze is zo gemaakt dat ze ook als ijskast kan dienen!"

Ondertussen bereikte ons het onheilspellende bericht dat ook
Nicole & Hugo eraan denken hun eigen doodskist voor de fans te laten ontwerpen. Het is niet duidelijk of hun beslissing iets te maken heeft met de hernia van Hugo.