Poll: menselijke voortplanting onder vuur

De dag waarop de overheid/politiek zich enkel met ons loonbriefje ging bemoeien, ligt al een tijdje achter ons. U mag niet alleen werken tot u niets méér rest dan een bochel op het strand van Benidorm; als het van VLD-senator Patrick Van Krunkelsven afhangt mag u zich zelfs niet eens meer voortplanten wanneer u vrij bent. Met dien verstande dat u zo'n marginaal geval bent dat zich elke dag lazarus zuipt, een leefloon door zijn neus jaagt, en zijn handen niet kan thuis houden.
"We mogen onze ogen niet sluiten voor wantoestanden. Ik vind het beter dat sommige mensen géén kinderen krijgen. Sterilisatie is geen optie, dat is verminking. Maar er zijn andere mogelijkheden, zoals de prikpil of een spiraaltje. Rechters moeten dat kunnen verplichten.''

Oppositiepartij CD&V vindt vruchtbaarheid echter 'een recht van elke mens'. Maar wat denkt u? Gaat Krukkie over de schreef met zijn voorstel, is hij zwanger van bemoeizucht, en mogen de overheid en het gerecht zich niet bemoeien met onze meest dierlijke instincten? Of schiet de senator ongelooflijk raak, en pleit u bijvoorbeeld resoluut voor castratie met een bot slagersmes? U kan uw mening kwijt in onze nieuwe poll.

Tot slot uw punten op het vorige vraagstuk. U vindt het platzetten van terreinwagens blijkbaar ook verminking. Wil Karel De Gucht bij deze de zaal verlaten?