TV-trend: boeren, borsten, en varkens

Als het van onze Vlaamse tv-makers afhangt, lopen we er binnenkort allemaal op ons Paasbest bij. Paasbest; dat wil zeggen zonder één overtollig grammetje en mét een stel stevige tieten mocht u tot het fysiek zwakkere geslacht behoren. Zowel VTM, VT4, als Vitaya gaan het gevecht met uw kilo's aan, respectievelijk met de -weinig tot de verbeelding sprekende- titels 'Je bent wat je eet', 'De afvallers', en 'Kids vs. kilo's'.
Alle
V's apen V's na. Eénheidsworst troef. We hebben net een portie plastische hoogstandjes en bloederige verloskamer-taferelen verteerd, of ziedaar de kilovreteres op de Vlaamse buis! Ex-VTM-programmadirecteur Jan Verheyen vat het in GVA gevat samen;

"Televisie is een monster dat voortdurend nieuwe programma's moet vreten."

Ach, boeren en varkens worden knorrend vet. Hoort u ons klagen?
Dames die ook nog snel een nieuwe voorgevel wensen vooraleer zich over te geven aan de geneugten van de zomer, kunnen zich binnenkort inschrijven op een site voor een gratis opknapbeurt. Als tegenprestatie zetten ze dan wel hun stel ouwe mattentaarten in de vitrine voor gans surfend Vlaanderen.
Op
vote4beauty.com strijden nu nog acht Nederlandse dames met een maatje minder voor een plastische cup ter waarde van zo'n 4.000 euro. Stemmen kan u hier. 100.000 anderen waren u al voor.
De organisatoren beloven een Vlaamse internettettenoorlog -wat bekt dat mooi- nog voor juni. U kan natuurlijk ook gewoon uw televisietoestel bij het grof vuil zetten...