Uw stem voor Vally telt!

Omdat 2004 na zes weken 2005 ondertussen wel bij het grof vuil mag, sluit ZonderZever de mini-poll over 2004 definitief af. 76 anonieme lezers getroostten zich de moeite om hun licht te laten schijnen over het afgelopen jaar. Waarvoor oprechte dank!

Een ruime meerderheid van u reageerde 'teleurgesteld' en vond 2004 al bij al maar kut met peren. Bijna één vijfde reageerde zelfs 'gebroken' en verloor misschien wel zijn vrouw, of kreeg er een baas bij die naar de naam 'Bucky' luistert. Bijna even talrijk waren de respondenten wie het allemaal dikke vette worst zal wezen. Tot slot met de krop in de keel nog opmerken dat niemand van u het ware geluk vond in 2004.
Al bij al een weinig hoopgevend resultaat. Al troosten wij ons dan graag met de gedachte dat deze poll zaliger de relevantie had van de keutel van een dwergkonijn. En het kan uiteraard alleen maar beter gaan.

Niet evident weliswaar, want
Jo Vally schreeuwde afgelopen week zijn politieke aspiraties van de daken. De vleesgeworden smartlap loopt al langer met die plannen rond, en liet zich nu ook overtuigen door collega en Vlaams Volksvertegenwoordiger van Plastische Zaken Margriet Hermans . De vraag is -u voelt ons al komen- of we dat een goeie of een slechte zaak moeten vinden. Dat het crisis is in de Vlaamse top 10 is een weet, dat de politiek en zijn kiezers op Vally zitten te wachten een vraag. Moet Vally vooral veel fanreizen maken, of moet Vally vallen voor een politiek mandaat? Vally heeft nog niet echt beslist, dus misschien geeft uw keuze wel de doorslag. Om geen lichtzinnige beslissing te nemen kan u zich hier nog eerst uitvoerig documenteren over de heer Vally. Het eindresultaat wordt door deze Zeveraar naar Vally himself gemaild!