Cynalco GO GO GO!

Het is blijkbaar de week van de volksraadplegingen, polls, en andere petities. (En ook wel een beetje van vervolgreeksen van tv-programma's.) Als u een stem en een mening heeft, laat die dan vooral horen.

Al is het maar om de Pallemansen, Loosvelds, en Van Dams van deze wereld een tweede leven te bezorgen. Ene Patrick Mast startte de website 'Het Eiland 3', om -u raadt het al- een derde reeks te eisen van de satirische reeks 'Het Eiland' op één. Onder bedreiging van een Eiland-delirium en het spook van het zwarte gat smeekt Mast om onze stem. Het eindresultaat zou in de mailbox van Woestijnvis vallen. Cynalco GO GO GO!
Uw stem op de ZonderZever-poll is trouwens ook nog steeds zo welkom als een rode Bastos bij een Duvel. 64 zeveraars waren u al voor. Een kleine meerderheid ziet the man with the golden voice Jo Vally tot dusver liever zijn stem verheffen in de politiek dan op een podium met een legertje 'Mariettes' uit boemerskonte. Bij 100 stemmen krijgt Vally de uitslag in zijn digitale postbus!