GVA-Magazine: tussen pot en plas

Gazet Van Antwerpen, aka 'De Frut', trakteert zijn lezers op een nieuwe weekendbijlage. 'Nieuw Magazine gidst u door uw vrije tijd' klinkt het bescheiden.

Verborgen verleider/Miss Belgiƫ
'Tatiana Silva' moet de twijfelaars covergewijs over de streep trekken. En over de grenzen, want GVA-Magazine zoekt de globetrotter in uzelf op. We komen ook terecht in de wondere wereld van Dali in Rotterdam, maken kennis met mannen in zachtroze (?!), en breken ons hoofd over het dilemma 'uittrekken of afscheren?'... De rest kan u al raden; het Zwitsers zakmes met USB-geheugen, de nieuwe collectie tuinzetels, artistieke artisjokken en de nieuwe Chrysler met dubbele bodem. Nog bijna de obligate boeken- en cd-rubriek vergeten die de nieuwe Luka Bloom een onvoldoende oplevert, en we kunnen tenslotte 'naar bed met Plop'.

GVA-magazine is naar onze mening pretentieloos vertier voor het hele gezin. Echt iets om een fikse kater mee te verteren op een zonnig terras, of om gewoon te verteren tussen pot en plas. Omdat elke krant zijn Weekendmagazine verdient. En het moet gezegd; het leest een stuk vlotter dan dat van pakweg De Morgen, dat soms eerder op een papieren versie van de catwalk lijkt. Al is ook dat maar een weekendmening natuurlijk...