Poll-log: adieu Lance, welkom Allah

De zevende Tour de Lance verhuist naar de annalen, en onze poll zit net op tijd vol. Eindconclusie? De gemiddelde ZonderZever-bezoeker gunt onze Texaanse fietsruiter blijkbaar zijn succes. Eindigen in schoonheid heet zoiets, en La Crow kan er wel bij varen. Het sperma zal spetteren in Texas... Het is alleen nog wachten op Lance The Movie.

Een verzadigde poll, dat vraagt uiteraard om een verse pseudo-wetenschappelijke vraagstelling. En die gaat deze keer over de toeren van een stelletje van de pot gerukte moslimterroristen. Tot nader order de ver-van-ons-bed-show, maar voor hoelang nog? Blijft ons land buiten schot dankzij de starre anti-oorlogshouding van de vorige regering, of is dat niet meer dan een staaltje wishfull thinking tegen beter weten in kwestie van de nachtrust niet te verstoren? Willy Claes, ex-secretaris-generaal van de Navo en gerenommeerd pianovirtuoos, kiest alvast voor de tweede optie.
"Belgiƫ moet meer voorzorgen nemen. Vroeg of laat is Brussel het doelwit."

Ondertussen zijn de eerste 'verdachte koteletten' opgedoken. Niet in Brussel, niet op de barbeque van Zeveraar, maar in Hasselt. 'T is maar dat u het weet. En nu u...