Bush: 'den drank is den duvel'

Hangt Bush weer aan de fles? Het lijkt er op. De opperyankee zou troost zoeken bij zijn oude liefde, de drank met name, na het heengaan van femme fatale Katrina. Tenminste, zo wil het gerucht van The National Inquirer het.
"He poured himself a Texas-sized shot of straight whiskey and tossed it back. The First Lady was shocked and shouted: "Stop George!"

"I think it's a concern that Bush disappears during times of stress. He spends so much time on his ranch. It's very frightening."

Den drank is den duvel. Laat daar vooral geen misverstand over bestaan. Of om het met een oud Vlaams spreekwoord te zeggen; als de whiskey is in de man, is de wijsheid in de kan. (De whiskey was in het oude Vlaanderen wijn, maar soit.)
En toch, 'very frightening' lijkt ons nogal overdreven. Bush' hoeveelheid quality time van de laatste weken lijkt ons eerder een geruststelling. Hoe vaker de man verstek laat gaan in Washington, hoe minder hij (fout) doet, en hoe harder de roep om een échte leider zal weerklinken. En geef toe, de wereld kan er wel bij varen. Kortom, geef die man nog een whiskey, en liefst één van een goed jaar en een goed merk. Het weze 'm gegund.


Update: Er zijn er die The National Inquirer niet geloven;
"Bush has not started drinking again. Bush never stopped drinking in the first place."