Eén jaar ZonderZever!

Beste vrienden, de Champagnekurken knallen als nooit te voren hier ten huize Zeveraar. ZonderZever verliet namelijk dag op dag één jaar geleden de baarmoeder van het blogmos. Hoog tijd om de jaarbalans op te maken.

Het begon allemaal heel voorzichtig en zelfrelativerend met deze post. Het moet gezegd; een jaar later stellen wij ons nog steeds vragen bij de relevantie van het medium. So far, same (s)hit... De uitdaging, in casu 'volhouden', is voorlopig een voltreffer gebleken. Voorlopig, want één jaar is natuurlijk niks vergeleken met de staat van dienst van Nicole en Hugo in de Vlaamse showbizz. Ere wie ere toekomt, baby baby!
Bovendien laat de frequentie van posts de laatste tijd enigszins te wensen over. De grote bezieling, het blogvuur als u wil, is een beetje gedoofd. Maar goed, beter kwaliteit dan kwantiteit denken we dan in alle bescheidenheid. Hoe dan ook, een naamswijziging in 'Dikke zever' blijft vooralsnog uit, al kunnen wij ons best inbeelden dat sommigen van u het daar niet zo moeilijk mee zouden hebben. Maar ach, 'opinions are like assholes' om het met een huizenhoog blogcliché samen te vatten. Alles is relatief, en iedereen heeft gelijk. Zeker op het net. Het cliché leidde sporadisch wel tot een pittige discussie of commentaar. Sindsdien voelt ondergetekende zich verplicht om gewapend met volautomatisch machinegeweer op café te gaan, want 'Hoe kan dat nu? In het echte leven ben jij best een aimabel mens.' Een weblog blijkt na één jaar ervaring allesbehalve het ideale medium om discussies te voeren.

Wat brengt de toekomst? Meer van hetzelfde, en méér van het nieuwe. Binnenkort verhuist dit weblog naar een andere server en url. Er komt dan ook een podcast op ZonderZever, want het wordt eens tijd dat we die 20 jaar radio-ervaring (tot op het hoogste niveau) eens bloggewijs laten renderen. Wordt vervolgd!