Coveliers: doe de gok en vind de lul

Hugo Coveliers is de lul volgens Google: de dildo van de zoekmachines. In de krant briest de donkerblauwe senator als een dekhengst die al een maand op secreet geplaatst is;
"Het is regelrechte smaad. Zodra ik het wist, heb ik Google gecontacteerd. Ze waren daar bijzonder vriendelijk en begrijpend, al kon niemand eraan uit hoe dit mogelijk is. Hoe dan ook, als de verwijzing woensdag niet ongedaan is gemaakt, dien ik een klacht in. De Computer Crime Unit van de federale politie zal de dader wel vinden."

Charlatans die de ongeschreven regeltjes van de partijstructuur aan hun laars lappen, kunnen altijd op mijn sympathie rekenen. Ook al verkondigen ze een andere mening dan de mijne. Tot blijkt dat Coveliers' hoeveelheid zelfrelativering omgekeerd evenredig is met de grootte van 's mans sik. Wie tot nu toe niet overtuigd was van het feit dat Coveliers een lul is, is dat nu wel degelijk. Domme reactie dus, temeer daar dit soort faits divers -want meer is het niet- meestal toch geseponeerd wordt als justitie zijn achterstand nog ooit wil wegwerken voor het einde van de volgende eeuw. Trouwens, sinds wanneer is het manipuleren van zoekmachines strafbaar? Als het aan Coveliers ligt, mag u straks misschien ook nog gaan brommen voor een paar onschuldige metatags.
Maar Coveliers is er gerust op, want de Computer Crime Unit slijpt de messen. Laat chattende pedofielen maar frunikkend webcammen, de gok op de lul in Google; dààr mag de federale internetpolitie zich mee bezighouden. Althans, als het aan Coveliers ligt.

Post Scriptum: Coveliers is vandaag (woendag 26/10/2005) nog steeds de lul in Google.