Deus wil verkiezingsevenement

Antwerpens rocktrots Deus wil volgend jaar, aan de vooravond van de verkiezingen, in de koekestad een groot muziekevenement organiseren tégen het Vlaams Belang. Dat zegt Deus-opperhoofd en kandidaat 'grootste Belg' Tom Barman vandaag in Focus Knack;

"We willen reacties uitlokken. Het moet dan ook veel meer zijn dan een paar rockers die hun links ding doen. Bedoeling is dat we er een groot feest van maken. We willen een ander gezicht van Antwerpen laten zien: een verdraagzaam Antwerpen, dat duidelijk maakt hoe het denkt over het Vlaams Belang."

Barman in de rol van priester die voor de gelovigen preekt, of zien we dat weer verkeerd? Het ware misschien nobeler geweest mocht Barman iets op poten zetten VOOR i.p.v. TEGEN iets. Kwestie van het goede voorbeeld te geven aan de ongelovigen.
Laat ons een leeuw een leeuw noemen. Wie is er voor het Belang? De malcontenten op de Luchtbal, Linker Oever, en Borgerhout, en het zootje nouveaux riches dat de zowat voltallige populatie uitmaakt van het Antwerpse Eilandje en godbetert Brasschaat.
Benieuwd waar Barman zijn toog gaat installeren. In de tuin van de Pfaffs, of op het De Koninckplein? Tip; op de Gedempte Zuiderdokken is er plaats zat. Al zou het best kunnen dat een of andere losgeslagen Lotti-fanaat terstond een buurcomité opricht tegen rock op 't Zuid. Ja, ook dat is verdraagzaam Antwerpen...