Poll: Grootste Belg voor Jo Vally

De aandachtige ZonderZever-lezer had het ongetwijfeld al in de mot; de Jo Vally-poll is niet meer. Op de vraag 'Moet Jo Vally in de politiek?' antwoordde één derde van u dat de vleesgeworden föhn van het Vlaamse lied vooral wat minder noten op zijn zang moet hebben. Eén vierde leeft liever met Vally de zanger, dan met Vally de politicus. Sinds superflik Flor Coninckx een koebeest keelde in 'Stanley's Route', komt het nooit meer goed met BV's in de politiek. Denken wij dan... Al weet je maar nooit natuurlijk, voor hetzelfde geld splitst Vally op eigen houtje Brussel-Halle-Vilvoorde met zijn zoetgevooisde gezangen.


Vally krijgt de uitslag -zoals beloofd- in zijn digitale postbus. 'S mans geplande carrièremove (CD&V of VLD?) was immers (nog) niet van die aard, dat ook hij het koebeest effectief bij de horens zou vatten; "Binnen een paar maanden neem ik de beslissing. Ik moet me eerst nog wat informeren." De maanden verstreken, en de poll raakte vol. Vally krijgt de uitslag in zijn digitale postbus. Als hij antwoordt, leest u het hier.

De nieuwe poll is er één over een poll. Zo voorspelbaar als een optreden van Admiral Freebee, maar bijlange zo groot niet; 'De Grootste Belg'. Komt hij uw strot uit, bestaat hij gewoon niet, of kan u nauwelijks wachten om met 'm kennis te maken. (Ervan uitgaande dat hij nog leeft.) Stemmen staat vrij!