Griekse tragedie: blogster versiert boek- en tv-deal

Vlaamse bloggers mediageil? Vergeet het! In de Verenigde Staten heeft een lifelogster van 29 een lucratieve overeenkomst gesloten. Haar 'griekse tragedie' verschijnt binnenkort als boek en krijgt een eigen Sex and the City-versie op NBC. Stephanie Klein zélf staat even in het oog van de media- en blogstorm na een artikel in The New York Yimes. (eerst registreren of hier klikken)

Het kleine meisje met de grote blog zou haar succes vooral danken aan haar openhartigheid. Het gaat op Greek Tragedy dan onder meer over een krok Meneer op het bord en een andere Meneer in het bed, over kilo's kwijtraken en een zelfbeeld dat niet wil volgen, en over een ex ('ASSHOLE, I FUCKING KNOW'). Kortom, de ordinaire triviale shit die zo kenmerkend is voor de gemiddelde lifelog. Stephanie is bovendien afgaande op de foto's geen onwettelijke dochter van Marc Reynebeau en is bijgevolg goed van oren en poten voorzien. M.a.w., Stephanie heeft het gewoon helemaal. En toch denkt niet iedereen er zo over.

Benieuwd wanneer hier in Vlaanderen de eerste blogger acte de présence geeft op de boekenbeurs en op de Vlaamse buis. Uw nederige Zeveraar start in het najaar alvast met zijn lifelog, omdat leven met een boa constructor immers geen pretje is...