Online scheiden van een rottweiler?

"Scheiden doe je vandaag, online." Met die behoorlijk uitnodigende woorden ronselt de eerste echtscheidingssite van het land kandidaat-exen. Getrouwde koppels die zich niet zich zo heel erg koppel meer voelen zijn nu nog maar een paar klikken en 495 euro -tijdelijk lanceringsaanbod!- verwijderd van een vrijgezellenbestaan.

Kortom, waar wacht u nog op? Scheiden is de boodschap verdomme! Dat is naar onze bescheiden mening zo'n beetje de teneur van de site. Scrupules hebben de initiatiefnemers zich op het eerste zicht bespaard bij het aanprijzen van hun diensten. "100 % gegarandeerd!" "NIET GOED-GELD TERUG GARANTIE"
Je zal maar eens half gescheiden zijn of -ik zeg maar wat- blijven vasthangen aan de
schoonmoeder van je toekomstige ex. In de rechter marge van de site overigens niks dan lachende gezichten. Een mens kan maar beter twee keer nadenken voor hij in het huwelijk stapt...
Flauwe grappenmakers acteren op
risico van een rechtszaak. Het email-adres invullen van die rotzak van een baas of van de echtgenoot van een maitresse kan gevolgen hebben.
Online-scheiden wordt binnenkort misschien wel bijna helemaal gratis, als kamerlid
Guy Swennen (SP.a) zijn zin krijgt. Trouwen via het internet blijft voorlopig iets voor nerds, en voor zielepoten die een aanzoek kregen van hun rottweiler...